RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bjørn Erik Larsen/SCANPIX

Bygger nytt TV 2-studio

Sist oppdatert:
TV 2 åpner lommeboken og spanderer 10 millioner kroner til nytt nyhetsstudio i Bergen. Årsaken er den nye fotballavtalen.

Det nye studioet bygges i fjerde etasje i TV 2-huset på Nøstet i Bergen. Rivingen starter i løpet av en dag eller to, og studioet skal være ferdig til fotballsesongen begynner til våren. Økt produksjon i forbindelse med den nye fotballavtalen, gjør at et nytt studio er nødvendig.

- Vi har sett at med den økte produksjonen av fotballsendinger som den nye avtalen fører med seg, ville det vært bortimot uhåndterlig å produsere både nyheter for TV 2 og sportssendinger for to kanaler i samme studio. Det ville også føre til et svært høyt press på de ansatte og potensialet for kollisjoner ville vært høyt, sier konserndirektør Rune Indrøy til TV 2's internside.

- Har det vært gjort vurderinger om hvorvidt et nytt studio skulle bygges i Oslo eller Bergen?

- Det har det, og vi har vært opptatt av å finne den mest hensiktsmessige løsningen, uten å skulle til politiske vurderinger av lokalisering. Konklusjonen har blitt at et nytt studio i Bergen har vært den mest hensiktsmessige løsningen, sier Indrøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere