RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byr over dobbelt for Oceanor

Sist oppdatert:
En stor, utenlandsk, industriell aktør byr 40 milloner kroner for å overta Oceanor. Børsverdien på selskapet er 18,5 millioner kroner
En stor, utenlandsk, industriell aktør har avholdt samtaler med OCE og har gjennomført due diligence av Oceanor. Denne aktøren har nå opplyst at de vurderer å gi bud på samtlige aksjer i Oceanor som priser selskapet i størrelsesorden til 40 millioner kroner, noe som tilsvarende 0,65 kroner pr. aksje.

Aktøren forutsetter, blant annet at visse strukturendringer av virksomheten må foretas for at et bud skal bli fremsatt, heter det i en melding. Videre heter det at det vil gjennom videre forhandlinger måtte avklares om forutsetningene for et bud kan møtes.

- Styret vil først etter en slik nærmere avklaring kunne ta stilling til om et bud på det angitte nivå vil kunne anbefales, står det i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere