RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byr på REM

Sist oppdatert:
Konsernsjef Aage Johan Remøy går sammen med islendinger og byr på offshore selskapet.
Barentz og Kaldbakur har bestemt seg for å fremsette et pliktig tilbud på de resterende aksjene i Rem Offshore. Budet vil ligge på 53,50 kroner per aksje.

Det er klart etter at selskaper kontrollert av Aage Johan Remøy og hans nærstående har inngått aksjonæravtaler med fire andre større aksjonærer fredag.

Remøy med nærstående kontrollerer i dag 39,65 prosent av aksjene i supplyrederiet REM Offshore. Videre har de i dag inngått aksjonæravtaler med Kings Cross AS, John Kleven AS, Venus Invest AS og den nye islandske storaksjonæren Kaldbakur ehf.

Til sammen kontrollerer disse fire aksjonærene 11,86 prosent av aksjene i REM Offshore. Til sammen har hele grupperingen over 50 prosent av aksjene i REM Offshore.

Avtalene fikk Oslo Børs til å stoppe handelen i REM Offshore-aksjen. Bakgrunnen er at Børsen ville utrede om noen av avtalepartnerne ved dette utløser budplikt i REM Offshore.

Avtalene går blant annet på felles opptreden på generalforsamlinger og forkjøpsrett på hverandres aksjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere