Gå til sidens hovedinnhold

Byråden åpnet nytt behandlingstilbud

Det gamle stasjonsbygget på Grorud stasjon er blitt gjort om til et behandlingstilbud. Byråd for velferd og sosiale tjenester klippet snoren fredag.

Grorud: Stasjonsbygget på Grorud stasjon er tilsynelatende seg selv lik. Eneste forskjellen fra før er at vinduene i nederste etasje er utstyrt med tykke gitre. Bygget som fram til nylig har stått tomt har fått nye brukere.
Stiftelsen Villa Mar overtok kontrakten fra NSB 15. juni. Sist fredag ble bygget offisielt åpnet av byrådet for velferd og sosiale tjenester, Sylvi Listhaug.

Bra jobbet

Byrådet likte både plasseringen og de nye lokalene på Grorud stasjon.
Dette er flotte lokaler og er forholdsvis sentralplassert i Groruddalen. Jeg håper at mange brukere kommer til trives her og få en ny start på livet, sa Listhaug.

Mer enn behandling

Villa Mar på Grorud stasjon kommer blir et tilbud for brukere av metadon og subtex. Men også litt mer enn det.
Behandlingen i seg selv er ikke nok. Folk trenger steder der de kan føle seg trygge. Villa Mar representerer slike steder, se Listhaug.
Villa Mar på Grorud stasjon har felleslokaler der brukere kan møtes til felles aktiviteter, prat og kaffe. I tillegg forhandles det om leie av utearealer der enda flere aktiviteter kan settes i gang.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler