RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bytt ut Windows nå

Sist oppdatert:
Har du ennå ikke kvittet deg med Windows 98 eller Windows ME? Da er det på tide å gjøre det nå.

Det begynner å bli mange år siden Microsoft slapp Windows 98, oppdatering som gjorde Windows 95 til et brukbart operativsystem. Til tross for at det er gammelt, er det fortsatt mange som ikke har sett noen grunn til å bytte det ut.

Stopper oppdateringene
Nå kommer Microsoft derimot med et godt argument: Fra og med 11. juli i år vil ikke selskapet utvikle nye oppdateringer til operativsystemet, heller ikke sikkerhetsoppgraderinger.

Samtidig vil Microsoft slutte å utgi oppdateringer til Windows ME, oppgraderingen av Windows 98 som kom mot slutten av 2000, som anses som en av Microsofts største flauser på operativsystemfronten.

Ny PC bør vurderes
Brukere av disse operativsystemene bør derfor vurdere å gå til innkjøp av en ny datamaskin med nyere operativsystem. En oppgradering til Windows XP på de fleste gamle datamaskiner som benytter Windows 98 er ikke å anbefale.

Vil du ha en virkelig billig datamaskin inkludert nytt operativsystem, kan du finne gode tilbud i vår tilbudssammenligning her.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere