*Nettavisen* Nyheter.

Bytter gress på Ullevaal

29.03.10 22:20

Se Breen på VIF TV

Norges Fotballforbund (NFF) bekreftet mandag at deler av gressmatten på Ullevaal Stadion blir skiftet ut etter Vålerengas neste hjemmekamp mot Molde.

Avgjørelsen ble tatt under et møte med gressleverandøren (nederlandske Hendriks). Ullevaal fikk nytt gress i desember i fjor etter fullført sesong. Det var tidlig vært klart at gresset hadde skader, og leverandøren har akseptert ansvaret. De største lysriggene ankom først i dag, til tross for at de ble bestilt for lenge siden.

- Gresset har ikke festet seg skikkelig, og deler av matta er død. Den var ok mot Viking. Da var det kjørt på mye grus. Nå har den sunket ned på grunn av mye nedbør, og i går fremsto den kritikkverdig, sier adm.dir. Pål Breen i Vålerenga Fotball.

- Jeg forstår reaksjonene etter kampen, men jeg synes ikke man kan kreve at banen skal være i tipp topp stand i mars, sier administrerende direktør Jack Hemmestad i Ullevaal Stadion AS.

Oslo-klubben betaler 85.000 kroner i grunnleie per kamp. Vålerengas Fotball og Ullevaal stadion AS diskuterer nå hvilke følger for leieforholdet den dårlige gressmatta får.

- Spørsmålet er om gresset burde vært byttet på et annet tidspunkt. Kompensasjon er et tema vi nå diskuterer, bekrefter Breen til vif-fotball.no.

Se Breen på VIF TV

Diskutér saken her

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.