RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bytter styret etter skandaleoppslag

Sist oppdatert:
Neptune Marine rydder opp etter skandaleoppslagene og har blant annet hentet inn en tidligere finansminister i det nye styret. Les mer her:
I en melding fra Neptune Marine opplyser selskapet at de har fått et nytt styre. Selskapet har vært mye i media den siste tiden etter at iMarkedet.no avslørte en lite hyggelig fortid til selskapets grunnlegger.

Gründer Idar A. Iversen som tidligere har vært kjent fra Frontier Drilling, har blitt slått konkurs en rekke ganger. Blandt annet med Neptune Marine Oil & Gas AS, som bærer samme navn som det gråmarkedsnoterte selskapet, er et av selskapene som har blitt slått konkurs. Les mer om denne konkursen her:

Grisete konkurs for børskåt rigg-gründer

Det nye styret består av tidligere finansminister i Kypros Christakis Klerides, konsernsjef i Neptune Marine Hans Jacob Hvide grunnlegger av Nortrans Offshore (nå Prosafe Production) og Hans Eric Hagelberg.

Selskapet opplyser at de også skal utnevne ytterligere et styremedlem og at ingen av styremedlemmene har noen eierinteresser i Neptune Marine.

Det er ikke opplyst hvem som trer ut av styret.

iMarkedet.no skrev i forrige uke at Idar A. Iversen måtte trekke seg fra stillingen som styremedlem og toppsjef i Neptune Marine.

Konkursrytter trekker seg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere