*Nettavisen* Nyheter.

Byttet ut blondeskjorten med susp

Carsten Skjelbreid under bedriftshåndballkamp mot NRK, 05.05.2010. Foto: Paul Weaver

Det var ikke mye stil over antrekket da danse-Carsten møtte konkurrenten til duell. Se video!

06.01.10 21:38

(SIDE2): TV 2s sportsanker Carsten Skjelbreid har vist seg kompetent på dansegulvet, og han er kanalens håndballekspert på skjermen. Men kan han spille håndball selv?

SE VIDEO NEDERST I SAKEN

- Ingen kort i ermet
Det kan han utvilsomt, selv om det ikke ble seier i tirsdagens bedriftskamp mot NRK. Likevel var det et nervøst sportsanker vi traff like før kampen skulle begynne:

- I kveld spiller vi mot konkurrenten NRK. Jeg har ingen kort i ermet i dag, jeg er faktisk heller litt nervøs. Jeg har ikke trent håndball på lenge og dette er sesongens første kamp, sier han til Side2.

Så Carsten, har det blitt mye dansing på deg etter at «Skal vi danse» var over?

- Ingenting faktisk. Eller litt kanskje. Jeg danset litt i bursdagen til søsteren min og ellers en liten runde på en bankett. Men jeg har trent mye styrke i julen om ikke annet!

- Djevelsk klar for kamp
Lagleder og programleder for «Fredag», Stål Talsnes, er mer optimistisk til sin medspiller prestasjoner før kampen:

- Feigingen har jo danset og ikke trent noe annet enn det i hele år. Så nå er jeg spent på hvordan han gjør det i dag. Mye tyder på at han er djevelsk klar, jeg forventer at han er et fyrverkeri på banen i dag! sier han med stor entusiasme.

- Carsten var litt tung i fjor, men nå har jeg lest i avisen at han har blitt lettere siden sist. Jeg har også lest at han fått seg kjæreste. Kanskje det hjelper på?

Kastet skjorten, tok på suspen
I høst har vi kunnet se Carsten Skjelbreid gjøre parketten utrygg med forførende dansetrinn og utfordrende antrekk. Spesielt var det blondeskjorten som fikk mye oppmerksomhet, ikke så rart kanskje med den utringningen. Denne tirsdagen er det et helt annet plagg som får oppmerksomhet.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Etter første omgang trekker nemlig Skjelbreid på seg en susp – utenpå buksen - og inntar banen som målvakt. Det går sånn halvveis.

Kampen ender på 23-13 i NRKs favør, mannen med suspen var ikke i fryktinngytende nok i mål. Men til gjengjeld puttet han ballen i nettet flere ganger i første omgang.

Det obligatoriske spørsmålet må stilles.

Hva føler du nå?

- Jeg er ydmyket. Helt skandale.

Se Carsten Skjelbreid putte ballen i mål:

HTML EMBED

Og enda ett:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.