RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Call of Duty» blir 3D

Sist oppdatert:
- Gir en helt unik opplevelse, sier utvikleren Treyarch.

Alle tre versjonene av «Call of Duty: Black Ops» vil ha støtte for stereoskopisk 3D, annonserer Activision i en pressemelding.

Så sikler du på en knalldyr 3D-TV eller -PC har du muligens fått unnskyldningen du trenger for å punge ut. Du trenger også såkalte active shutter 3D-briller. PC-versjonen bruker Nvidias 3D Vision-Ready-teknologi.

- Utviklingen av stereoskopisk 3D begynte som et internt forskningsprosjekt, men da vi så hva teknologien tilførte opplevelsen av «Call of Duty», hvor dyp den var og hvor godt den passet, skjønte vi at vi måtte utvikle 3D til «Black Ops», sier Treyarchs Mark Lamia i en kommentar.

Ifølge utvikleren Treyarch gir 3D en helt egen opplevelse når du sikter langs løpet på geværet ditt, flyr i helikopter og rappellerer ned fjellsider.

Det skal også være mulig å slå 3D av og på mens man er i spillet, og teknologien vil fungere uansett om man spiller enspilller, flerspiller eller i zombiemodus.

«Call of Duty: Black Ops» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 den 9. november 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere