RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Call of Duty: Vietnam» bekreftet?

Sist oppdatert:
Det neste «Call of Duty» avdukes fredag kveld.

Activision har bekreftet at et det kommer et nytt spill i «Call of Duty»-serien i 2010, utviklet av Treyarch. Basert på en artikkel fra That Videogame Blog, hvor bloggen siterte en kilde som hevdet at Activision ville lisensiere musikk fra 1960- og 1970-tallet, ville ryktene ha det til at dette spillet er lagt til enten den kalde krigen eller Vietnamkrigen.

Skal vi tro bloggen VentureBeat vil spillets handling være lagt til Vietnamkrigen. Vi må uansett ikke vente lenge før vi får påstanden bekreftet eller avkreftet. Det syvende «Call of Duty»-spillet skal offisielt avdukes på Spike TV fredag kveld, og vil snart etter være tilgjengelig på Gametrailers.com.

Du kan med andre ord forvente et ras av informasjon om spillet i løpet av de kommende ukene.

Vi har sett en håndfull krigsspill basert på Vietnamkrigen, men ingen har vært enorme suksesser, muligens takket være USAs ømtåelige rolle i krigen. Verdensmakten var involvert i krigen fra 1961 til 1973, og rundt 60.000 amerikanske soldater mistet livet i kamphandlinger. Totalt mistet imidlertid over fem millioner mennesker livet i krigen, de fleste sivile.

Kjente vietnamspill inkluderer «Line of Sight: Vietnam», «Vietcong», «Conflict: Vietnam», «ShellShock: Nam '67» og ikke minst «Battlefield Vietnam».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere