RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cameron: - Sikkerheten viktigst under OL

London (NTB-Reuters-AFP): Sikkerheten går foran alt annet under OL i London, sier Storbritannias statsminister David Cameron. Beredskapen er på topp og ingenting overlatt til tilfeldighetene, forsikrer han.

Politi og andre sikkerhetsstyrer er i høyeste beredskap i OL-byen, sa Cameron torsdag, dagen før lekene offisielt blir innledet. Sikkerhetsoperasjonen er den største noensinne i fredstid i Storbritannia, framholdt han.

- Den fremste prioriteten må selvsagt hele tiden være å sørge for at lekene trygge og sikre. Det betyr mer enn noe annet, sa den britiske regjeringssjefen på en pressekonferanse i Olympiaparken øst i London.

Tidligere på dagen forsøkte Cameron å lokke utenlandske investorer til å plassere en milliard pund (rundt 9,5 milliarder pund) i et Storbritannia han mener er på bedringens vei økonomisk.

- Storbritannia har åpnet butikkdørene igjen, sa han.

Cameron kom med oppfordringen, da han åpnet en konferanse om globale investeringer i den britiske hovedstaden. Blant deltakerne på konferansen var Det internasjonale pengefondet IMFs leder Christine Lagarde og nettkjempen Googles toppsjef Eric Schmidt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere