RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Camilla Huse klar for Vålerenga

Den tidligere landslagsspilleren er i troppen når Vålerenga åpner høstsesongen mot Fortuna i Vallhall lørdag kl. 13.

Mens de andre 1. divisjonslagene spilte sin første kamp for høsten forrige helg, spiller VIF sin første høstmatch på lørdag. I sommer har laget, som toppet serien etter vårsesongen, forsterket stallen. Den tidligere landslagsspilleren Camilla Huse, som har mange år bak seg i Toppserien, sist for Røa i 2009, er klar til å ta på seg den blå drakta allerede lørdag.

- Huse er selvfølgelig en veldig solid forsterkning for oss. Hun er fotballklok, trygg og god med ballen og har i tillegg masse erfaring som jeg tror blir veldig nyttig for oss i det som kommer til å bli en svært tøff høstsesong, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen.

Også Pernille Frostad Bakken (Linderud/Grei) og Kathrine Kronkvist (M/S) har sluttet seg til Vålerenga-troppen i løpet av sommeroppholdet.

Lørdag venter Fortuna Ålesund i Vallhall kl. 13. VIF vant borteoppgjøret 2-1, og Berg-Hansen er spent før kampen.

- Det skal bli godt å komme i gang med kampprogram igjen. Vi vet at vi må være enda mer på hugget nå på høsten for å forsvare resultatene fra vårsesongen. Fortuna Ålesund er et bra lag og vi må skru på bryter`n for å ta en seier i dette oppgjøret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere