*Nettavisen* Nyheter.

Canada slått ut

Lars Hirschfeld på benken da Canada misset kvartfinalen i Gold Cup.

15.06.11 09:30

Natt til onsdag norsk tid spilte Canada sin siste gruppespillkamp i CONCACAF Gold Cup i USA. Ubeseirede Panama var motstander i Kansas City.

Vålerenga-keeper Lars Hirschfeld spilte den første kampen i turneringen, men ble benket i 1-0-seieren over Guadeloupe i andre kamp, og erstatter Milan Borjan fikk fornyet tillit mot Panama.

Misset på overtid

Canada trengte seier mot Panama for å avansere til kvartfinalen i Gold Cup, i en turnering hvor de to beste fra hver av de tre gruppene og de to beste treerlagene avanserer til sluttspillet. Det så lenge bra ut for Hirschfelds lagkamerater etter at De Rosario scoret på et straffespark etter 62 minutter. Canada holdt unna til ett minutt ut i overtiden da en corner ble slått inn foran mål. Ballen traff tverrliggeren før Tejada lurte ballen under Hirschfeld-erstatter Borjan. Målet omtales som en keepertabbe.

Kan rekke Sarpsborg-kampen

At Canada nå er ferdig i Gold Cup, gjør at Hirschfeld etter all sannsynlighet rekker søndagens Tippeligakamp mot Sarpsborg 08 på Ullevaal stadion. Det er ventet at Hirschfeld returnerer til trening med Vålerenga på fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.