RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CanArgo har fått riggavtale

Sist oppdatert:
Oljeselskapet CanArgo og konsernsjef David Robson har nå fått på plass en kontrakt for spesialriggen selskapet trenger til den planlagte borekampanjen i Georgia
Ifølge en melding fra CanArgo så har de signert en kontrakt med det store amerikanske selskapet Weatherford International, en større leverandør av oljeservicetjenester.

Weatherford vil kunne overlevere riggen først i september. Selskapet er nødt til å bygge en kontinuerlig borestreng samt en spesiell spole for borestrengen. Riggen vil kunne bore underbalansert slik planen er for borekampanjen på CanArgos ninotsminda og Samgori-felt.

CanArgo opplyser at riggens første jobb vil være å bore videre på Manavi-11-brønnen. Brønnen skal bores dypere og produksjonstestes.

Deretter vil riggen brukes til boring av inntil 14 underbalanserte lete- og produksjonsbrønner på Ninotsminda og Samgori-feltene.

CanArgo vil bruke tiden frem til riggen er på plass til å forbrede brønnen som skal bores. Blant annet et sidesteg på Manavi-11 brønnen samt en ny vertikal brønn på Samgori-feltet.

Den nye riggen vil primært brukes til boring av horisontale brønner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere