RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CanArgo starter opp boring

Sist oppdatert:
Oljeselskapet CanArgo Energy Corporation melder om oppstart av boring i brønn på Ninotsminda-feltet
CanArgo Energy Corporation melder nå at de har startet opp boring på N22H-brønnen på Ninotsminda-feltet. Dette er på linje med selskapets tidligere kommuniserte planer.

N22H-brønnen er en del av det 15 brønn store utviklingsprogrammet på Ninotsminda- og Samgori-feltet i republikken Georgia.

De horisontale seksjonene skal blir boret av Weatherford International ved bruk av såkalt "Under Balanced Coil Tubing Drilling (UBCTD)-teknologi".

Etter ferdigstilles av N22H-brønnen vil utstyret flyttes til N100H2-brønnen som også er på Ninotsminda-feltet. Dette er neste brønnen i CanArgos boreprogram, heter det i en melding fra selskapet.

CanArgo skriver videre at etter Manavi-funnet, fortsetter operasjonen på sidebrønnen M11Z. Denne bores ordinært av CanArgos egne arbeidere. Her vil også Weatherford ta over med UBCTD-utstyret på et senere tidspunkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere