RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CanArgo-styret ble for grådige

Sist oppdatert:
Oljeselskapet CanArgos styre med David Robson i spissen har nå valgt å droppe det foreslåtte store opsjonsprogrammet etter press fra aksjonærene
Forslaget til opsjonsprogram ble fremsatt i forbindelse med innkalling til generalforsamling utsendt den 18. mars. Forslaget lød på at kompensasjonskomiteen skulle få mandat til å dele ut inntil 20 millioner aksjer til eldende ansatte og styremedlemmer.

Forslaget som vil bety tildeling av aksjer tilsvarende 15 prosent av aksjekapitalen, ble godt over det aksjonærene kunne akseptere. Styret trekker derfor nå forslaget etter innspill fra aksjonærene, melder selskapet.

- Vi forsøker alltid å lytte til meningene og bekymringen til våre aksjonærer og i dette tilfellet har styret besluttet å trekke forslaget til selskapets opsjonsprogram, sier styreformann og konsernsjef David Robson i en kommentar.

Styret vil nå gjennomgå programmet for å komme tilbake med et revidert forslag på et senere tidspunkt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere