RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CanArgo var månedens traderaksje

Sist oppdatert:
Aktivitetsnivået hos de norske nettmeglerhusene ble lavere i april. Oljeselskapet CanArgo var mest populær hos netttraderne
Ifølge nettmeglerhuset Nordnet så sto de fire rene nettmeglerhusene, Nordnet, Stocknet, Netfonds og Skandiabanken for 22,33 prosent av transaksjonene i april, med totalt 98.425 handler.

Nettmeglerhusenes handelsvolum endte på 5 milliarder kroner, og en andel på 4,40 prosent.

- Sammenlignet med årets første tre måneder så ser vi en nedgang i antall transaksjoner, men nivået er fortsatt høyt sammenlignet med fjoråret, sier Salgs- og Markedssjef Lars Thorstensen i Nordnet Norge.

I 2003 var gjennomsnittlig antall transaksjoner omtrent 79.500 per måned.

Markedsandelen fordelt på de fire nettmeglerhusene holdt seg rimelig stabilt i april sammenlignet med første kvartal. Stocknet er fortsatt største, mens Netfonds holder andre plassen med Nordnet hakk i hæl. Skandiabanken er helt marginal i forhold til de tre andre.

CanArgo mest populær

CanArgo er mest omsatt av enkeltaksjene, med 8.870 transaksjoner. De fem mest populære aksjene i april blant privatinvestorer var CanArgo, Ementor, Tomra, Crew Gold Corporation og Global Geo Services.

CanArgo har også høyest volum av aksjene som er omsatt via Internettmeglerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere