RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Canargos oljereserver øker kraftig

Sist oppdatert:
Det lille oljeselskapet Canargo har nå fått utarbeidet en ny reserverapport som viser en kraftig økning i oljereservene på Ninotsminda-feltet i republikken Georgia
Ifølge den nye reserverapporten som er utarbeidet av det uavhengige analysebyrået Oilfield Production Consultants, så økes de påviste reservene på Ninotsminda-feltet i Georgia med 63 prosent.

Selskapet hadde pr. 1. januar 6,76 millioner fat påviste oljereserver på feltet ifølge rapporten. Ved forrige rapportering i desember 2002 var reservene på 4,15 millioner. Gassreservene er justert ned fra 1,34 millioner fat oljeekvivalenter til 0,51 millioner fat.

Selskapet opplyser i en pressemelding at den store økning i oljereservene i stor grad skyldes utviklingen av en dynamisk reservoarmodell og den suksessfulle boringen av horisontale produksjonsbrønner.

- Imidlertid er uttaket av disse reservene avhengig av applikasjon av optimale produksjonsnivåer for Ninotsminda brønnene og videre bruk av horisontale boreteknikker.

Anbefalt produksjonsnivå videre er 500 fat pr. dag fra hver brønn. Canargo har nå strupet produksjonen fra sine brønner til nivåer rundt dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere