RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CARE satser på kommunikasjon

Sist oppdatert:
CARE Norge velger å satse sterkere på sin informasjons- og markedsvirksomhet, ansetter ny kommunikasjonssjef, Elizabeth S. Lingjærde (42).

- CARE Norge har som mål å synliggjøre sitt hovedområde, kvinnerettet bistand, forankret i Den Internasjonale Kvinnekonvensjonen, med fokus på mikrofinansiering, bærekraftig jordbruk og demokratisk samfunnsutvikling. Ansettelsen av siviløkonomen og journalisten Lingjærde i denne stillingen vil styrke CAREs arbeid og kommunikasjon på dette feltet, sier generalsekretær Gunnar Andersen i en pressemelding.

Elizabeth S. Lingjærde (42) er utdannet siviløkonom fra BI og Deree College i Athen, Hellas. Hun har arbeidet innen media siden 1992, blant annet som produksjonsleder i TV2s nyhetsavdeling, researcher og reporter for Ingress TV, samt journalist og redaktør i en rekke ulike publikasjoner. Hun har de siste par årene drevet selvstendig virksomhet som frilansjournalist og PR- & informasjonskonsulent.

- Det er mitt mål å sette CARE Norge på kartet som en av de mest betydningsfulle bistandsorganisasjoner vi har her i landet. Kvinnerettet bistand har vist seg å være den mest effektive måte å drive fattigdomsbekjempelse på, hvilket er en forutsetning for varig fred i konfliktområder. Informasjonsspredning er et av vår tids viktigste verktøy for konstruktiv globalisering, sier Lingjærde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere