RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew åpner for Vålerenga

Norges superspiss hinter om retur til gamleklubben.

Se John Carew om Moa og Vålerenga på VIF TV

John Carew er tilbake på landslaget etter vinterens ryggproblemer og kan ende opp med Mohammed Abdellaoue som spissmakker mot Finland på onsdag.

- Det blir spennende. Moa har noe ved seg som er litt unorsk og jeg tror vi kan utfylle hverandre godt på banen. Hvis vi får spille sammen tror jeg det er et samarbeid som kan fungere godt, sier Carew til VIF TV.

Carew har i løpet av karrieren hatt mange meritterte spissmakkere i forskjellige storklubber rundt i Europa, og har tro på Moas videre karriere.

- Moa kan bli så god som hvem som helst annen, ingen tvil om det.

Kjetil Siem fikk i sin tid som Vålerenga-direktør en signert Vålerenga-drakt fra John Carew hvor det stod ”Sees i 2009”. Kanskje ikke en bindende kontrakt, men Carew åpner for en retur til Vålerenga en gang i fremtiden.

- Jeg skal ikke se bort fra at det skjer igjen. Det blir vel noen få år til ute, men hvis jeg skal spille hjemme så vet vi hvor det blir i alle fall, avslutter Carew.

Se John Carew om Moa og Vålerenga på VIF TV

martin carew 562
martin carew 562

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere