Carew åpnet Fargerik Fotball

VALLE (vif.no): John Carew var tilstede på Valle lørdag formiddag, når Vålerenga mot Rasisme åpnet Fargerik Fotball for 11.gang.

10.06.06 19:19

Vålerenga mot Rasisme har i år sitt 10 års-jubileum, og det er 11.gang klubben arrangerer Fargerik Fotball, et arrangement som nå har blitt landsomfattende via Norges Fotballforbund. På landsomfattende basis er det nå 29 Fargerik Fotballarrangementer. Seks av disse er i Oslo-området, i tillegg til å Valle arrangeres det også av Bjørndal IL, Grüner IL, Sagene IF, Stovner Bydel og Holmlia IL.

Carew tilbake på Valle
John Carew var tilbake på Valle lørdag, og åpnet arrangementet sammen med styremedlem i Vålerenga Fotball, Sven Mollekleiv.
- Vi synes det er veldig hyggelig å ha John tilbake på Brakka, og det er som om han aldri har vært borte. Han vil alltid være en Vålerenga-gutt, uansett i hvor i verden han måtte befinne seg, og han vil alltid være velkommen tilbake, sa Mollekleiv til de fremmøtte.
Carew var et populært innslag blant de mange barna som var møtt opp. Totalt var det rundt 250 barn til stede denne lørdagen, og med noen voksne som heiet, var det totalt 350 mennesker tilstede.
I tillegg til Carews besøk, var rappegruppa Karpe Diem på Valle for å fremføre låter fra sitt nye album, ”Rett fra hjertet”, som slippes førstkommende mandag. Med sine fine tekster og melodier fremstår Karpe Diem som kjempeforbilder for ungdommene.

Gruppa Streetfootball var og viste fram sine fotball-triks, og barna fikk også testet sine kunnskaper.

Storfornøyd prosjektleder

Torhild Strand, prosjektleder i Vålerenga mot Rasisme, var strålende fornøyd med arrangementet.

- Alle har vært i strålende humør, og vi har hatt en fantastisk dag i solskinnet på Valle. Målet har vært å ha det gøy, samt å ha miljø- og holdningsskapende aktiviteter, det føler jeg vi virkelig har lykkes med. Middelet for å oppnå dette har vært fotballen, sier hun til vif.no.
Til stede på Valle var det barn fra mange forskjellige etniske bakgrunner, som alle har hatt det hyggelig sammen.
- Dette har vært en solskinnshistorie, og veldig hyggelig. Alle heier på alle, og vi har hatt et særs vellykket arrangement. Jeg må også få takke alle våre frivillige. Vi har hatt en solid dugnadsgjeng som har gjort en kjempejobb og stått bak gjennomføringen. En stor takk til de fra Vålerenga mot Rasisme, avslutter Strand.

V

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.