*Nettavisen* Nyheter.

Carl I. Hagen kjørte ned kjærestepar

Foto: Jørgen Berge (Mediehuset Nettavisen)

CarI I. Hagen (67) er fratatt lappen etter å ha kjørt ned to personer i et gangfelt nyttårsaften.

03.01.12 09:07

En kvinne ligger fortsatt på sykehus etter at hun og kjæresten ble kjørt ned av Frp-politiker Carl I. Hagen ved 18-tiden 31. desember. Det skriver VG tirsdag.

På vei til nyttårsfest
Sammen med kona Eli var Carl I. Hagen på vei oppover Halvdan Svartesgate i Oslo - på vei til nyttårsfest - da ulykken skjedde.

David Wagemann (30) og kjæresten Bettina Håberg Badendyck (24) skulle gå en liten nyttårstur da de ble kjørt ned. Det var flere vitner til ulykken og politiet var raskt på plass. Hagen er fratatt lappen på ubestemt tid.

Påkjørt i gangfeltet
Paret forteller at de gikk i gangfeltet og trodde bilen skulle stoppe. Kvinnen ble truffet i siden. Hun pådro seg hjernerystelse og er kraftig forslått i kroppen. Mannen må bruke krykker fordi han har en brist i den ene leggen etter sammenstøtet med bilen. Han husker han fløy gjennom luften og ble liggende på bakken. Ekteparet Hagen kom ut av bilen og bort til dem.

Ønsker dem god bedring
Carl I. Hagen gir overfor VG uttrykk for at han er svært lei seg for det som har skjedd.

- Jeg håper inderlig de ikke ble påført noen varig skade og ønsker dem god bedring, opplyser han ifølge en melding til avisa.

Måtte blåse for promillekontroll
Hagen måtte som fører av bilen rutinemessig avlegge promillekontroll etter ulykken. Den ga ikke utslag. Politiet opplyser til VG at ekteparet var alene i bilen.

Carl I. Hagen er bystyrerepresentant og gruppeleder for Frp i Oslo og tidligere formann i Fremskrittspartiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.