RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carl I. Hagen mener stortingsflertallet har misforstått


Frps Nobel-kandidat Carl I. Hagen gir seg ikke.
Frps Nobel-kandidat Carl I. Hagen gir seg ikke. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Carl I. Hagen varsler en «ny situasjon» i Nobel-bråket, og skriver i en SMS til NRK at stortingsflertallet ikke kan regelverket.

Av SMS-utvekslingen framgår det at Hagen på ingen måte har gitt opp kampen for å få en plass i Nobelkomiteen. Onsdag ble det kjent at Hagens navn ikke var med på valgutvalgets foreløpige innstilling til medlemmer i komiteen.

– Det er bare et utkast og intet uventet. Fristen er klokken 10.00 og da vil Frps merknader være klare. Da vil det bli en ny situasjon, skriver Hagen til NRK.

Fremskrittspartiets parlamentariske leder Hans Andreas Limi opplyser at partiet jobber med merknader, som de håper å kunne presentere mellom klokken 10 og 11 torsdag formiddag.

Fremskrittspartiets stortingsgruppe har så langt slått ring om Carl I. Hagen som sin kandidat til Nobelkomiteen, selv om flertallet er i imot det.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere