Oslo Frp har vært gjennom en heftig prosess de siste månedene. Først ble fylkesleder Geir Ugland Jacobsen fjernet, og et interimstyre med Ketil Solvik-Olsen som leder ble opprettet.

Nå har styret lagt frem den siste innstillingen til nominasjonsliste. Siv Jensen får førsteplassen med Christian Tybring-Gjedde på andreplass. Carl I. Hagen hadde tredjeplassen ved stortingsvalget i 2017 - men har mistet plassen. Han er erstattet med Aina Stenersen.

Carl I. Hagen er på ingen måte overrasket over beslutningen.

– De har vel lagt til grunn den opprinnelige innstillingen til nominasjonskomiteen, som ble laget før jul. Det er ikke noe nytt, sier Hagen til Nettavisen.

Les mer: Nytt elbilforslag vekker oppsikt: – Erna vil gi MDG-Berg mer makt

Hagen ble på senhøsten i fjor nominert til førsteplassen for Oppland Frp, men har signalisert et ønske om å fortsette på listen i Oslo.

I pressemeldingen fra Oslo Frp sier Peter N. Myhre i interimstyret:

– Vi foreslår ny tillit til våre to sittende stortingsrepresentanter, de gjør en god jobb for landet og for byen vår, sier Peter N Myhre fra interimsstyret i Oslo FrP.

Les også: Hver fjerde som kom til Norge, slapp karantene: - Litt uhyggelig følelse

Listen toppes av Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde, og er identisk med utkastet som ble fremlagt av nominasjonskomiteen i november.

– Vi har en sterk liste med erfarne kandidater som representer folk flest fra alle deler av byen. Erfaringene fra et rødgrønt byråd i Oslo minner oss om viktigheten av å sikre er sterkt Frp i Stortinget, og unngå en rødgrønn regjering for landet, sier Myhre.