RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carlsen på plass

Sist oppdatert:
Fredrik Carlsen er på Gran Canaria, og trener med Aalesund. De to neste ukene vil avgjøre om han blir en av Kjetil Rekdals menn på lån.

Kjetil Rekdal og Aalesund innledet i helgen sin to ukers lange treningsleir i Maspalomas på Gran Canaria med knalltøff sirkeltrening, skriver smp.no.

Vålerengas midtbanetalent Fredrik Carlsen er som kjent aktuell utlån til AaFK for å få spilletid i Tippeligaen. I øyeblikket er konkurransen på Vålerengas midtbane så tøff at både Carlsen og klubben er enige om at utlån kan være gunstig.

– Jeg gleder meg til å teste meg ut mot denne spillergruppa. Så får vi se hva som skjer, men at jeg er åpen for AaFK-spill er helt klart, sier Carlsen til Sunnmørsposten.

- Det vil vi snakke om etter dette oppholdet. Han må få føle seg fram i forhold til oss, og motsatt. Men at Fredrik er en spiller som jeg vet kan gi jernet er det ikke tvil om. Denne gutten har jeg fulgt lenge og kjenner kvalitetene til, sier Rekdal.

Diskuter saken her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere