Carlsen på tabelltopp

VIF-spilleren storspiller for Aalesund.

Fredrik Carlsen er utleid fra Vålerenga til Aalesund og storspiller i den oransje drakta. Mandag kveld vant Aafk 2-0 mot Start og klatret helt til topps på Tippeliga-tabellen. Carlsen spilte hele kampen og var igjen en av hjemmelagets beste spillere.

Tidligere Vålerenga-trener Kjetil Rekdal var naturlig nok strålende fornøyd etter kampen.

– I dag var vi fryktelig gode på absolutt alt. Starten var forrykende og vi bare fortsatte. Jeg er skikkelig imponert og dette må være den beste eliteseriekampen i AaFKs historie, sa han til adressa.no.

– Nå skjønner dere sikkert hvorfor jeg var så negative i starten av sesongen. Vi hadde en god del å gå på spillemessig, selv om vi vant, og det var viktig å holde spillerne nede og på tå hev. Det bærer vi fruktene av nå.

Jonathan Parr ga Aalesund ledelsen før pause, mens tidligere VIF-spiller Alexander Mathisen økte til 2-0 i andreomgang.

– Det er deilig å komme i gang igjen å spille etter å ha vært skadet hele oppkjøringen. Og det er alltid godt å score mål, sier Mathisen til smp.no.

– Jeg fikk et kjempefint innlegg av Parr på bakerste stolpe, og jeg prøvde å plassere ballen i stedet for å bruke kraft. Jeg satte den kontrollert med innsiden av foten i hjørnet.

Også de tidligere Vålerenga-spillerne Amund Skiri og Johan Arneng var på banen for Aalesund. Glenn Roberts satt på benken hele kampen.

Vålerenga møter Aalesund til toppkamp på Ullevaal stadion 16.mai.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.