RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carnegie på meglertoppen

Sist oppdatert:
Meglerhuset Carnegie og adm. direktør Anders Onarheim tok igjen DnB NOR Markets som største megler på Oslo Børs i Oktober
Ifølge meglerstatistikken fra Oslo Børs for oktober innehar meglerhuset Carnegie tronen som den største megleren på Oslo Børs med 10,43 prosent av omsetningen.

På andre plass er septembers vinner, DnB NOR Markets med en andel på 10.54 prosent, men med lavere verdi av omsetningen enn Carnegie.

På tredjeplass er Enskilda, som i september befant seg på en skuffende 5. plass, med 8,43 prosent av omsetningen på Oslo Børs.

Enskilda omsatte aksjer for 8,71 milliarder kroner, mens Carnegie og DnB NOR omsatte for henholdsvis 11,26 milliarder kroner og 11,12 milliarder kroner.

ABG Sundal Collier faller ned til en femteplass med 6,7 milliarder kroner i omsetning, hvilket er 7,26 prosent av børsens volum i perioden. Forrige måned var ABG Sundal Collier på en tredjeplass på statistikken.

Tallene inkluderer også egenhandel, noe som flere aktører har kritisert. Dersom man bare hadde vist kurtasjedrivende handler, mener flere aktører, hadde plasseringene vært anderledes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere