RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carnegie på utkikk etter meglere

Sist oppdatert:
Sjef i Carnegie, Anders Onarheim, vil fylle på meglerbordet etter at seks meglere har forlatt meglerhuset til fordel for konkurrenter. Les hvilke folk Onarheim er på utkikk etter
Carnegie har opplevd at seks meglere har forlatt meglerbordet i meglerhuset til fordel for en tilværelse hos konkurrentene Enskilda og ABG Sundal Collier mens en frister lykken som selvstendig investor.

Les om saken her:
Meglerlekkasje i Carnegie

Nå vil Onarheim fylle på meglerbordet, som etter overgangene teller 15 personer, med nye krefter.

- Vi er på utkikk etter folk, sier Onarheim til iMarkedet.no men understreker at de kontinuerlig er ute i markedet etter nye fjes på meglersiden.

- Vi er ikke i en situasjon hvor vi er desperate etter folk, sier Onarheim som forsikrer at de har nok kapasitet på bordet selv om seks meglere har valgt å forlate selskapet.

Onarheim og Carnegie er ikke spesielt lysten på nyutdannede, men de trenger ikke snu i døren.

- Kommer det noen helt eksepsjonelt flinke så må vi vurdere det, men vi er primært på utkikk etter flinke mennesker med gode opparbeidede porteføljer, sier Onarheim til iMarkedet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere