RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carnival bestiller to cruiseskip

Sist oppdatert:
Verdens største cruiserederi Carnival fortsetter sin kraftige ekspansjon og bestiller nå to cruiseskip til Aida-konseptet som er rettet mot det tyske markedet
De to skipene skal bygges på det tyske Meyer-verftet og vil koste 315 millioner euro hver. Skipene blir på 68.500 tonn og skal leveres i april 2007 og april 2009.

Skipene vil ha kapasitet på omkring 2.030 passasjerer hver, noe som er en økning på 22 prosent i forhold til de største skipene i dagens Aida-flåte.

Dette er andre gang på en måned at Carnival er i markedet og bestiller nye cruiseskip. i September bestilte Carnival fire nye cruiseskip fra italienske Fincanterie.

Carnival opplyser at med de nye ordrene vil konsernet fortsette med en veksttakt som er på linje med tidligere guiding om ensifret prosentvis vekst. Prognosen er nå på 6,9 prosent i 2007, 5,5 i 2008, og 2,1 i 2009.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere