RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carola ble utklasset

Sist oppdatert:
Det var duket for en real catfight da Anna Sahlin og Carola møttes i «Beat for beat»-lignende TV-Show.

(SIDE 2): Carola Häggkvist gjorde det så dårlig i TV-programmet «Så skal det låta» på SVT, at produsenten så seg nødt til å ta ekstra opptak med Mgp-stjernen for å i det hele tatt få henne med i programmet. Ifølge Aftonbladet.se hadde konkurrent Anna Sahlin tatt over hele TV-showet.

- Alle må få synes, sier produsent Lena Styren til avisen.

Glemte teksten
En kilde som var til stede under innspillingen av programmet fortalte at det ble et stort problem at Carola ikke gjorde nok ut av seg. I tillegg endte Shalin med å synge sanger som egentlig var beregnet på Carola.

Også pianisten på Sahlens lag, Stefan Gunnarsson bekrefter at det ble en ladet stemning i studio.

- Carola begynte å synge en av sine egne, mer ukjente sanger, men glemte teksten. Da lente hun seg over til Anna og sa:«Du kan denne her, ikke sant?».

Reddet stjernen
Under innspillingne skal det ha gått over ti minutter før Carola for første gang kom i fokus i TV-programmet. Derfor bestemte SVT etter innspillingen å spille inn nye scener med artisten, som de senere klippet inn i programmet.

– Vi må lage bra underholdning, og det blir det ikke om bare en eller to artister synger, sier produsenten til Aftonbladet.

Dårlig start på året
Som når hun synger, er Carola for tiden i stormvind. Rettsaker og en dårlig plassering i Melodifestivalen er kun noe av det som har forfulgt henne i år.

Les mer:Carola ble forfulgt av kvinne

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere