RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carola fikk nye tenner

Sist oppdatert:
Carolas hoggtenner er borte og smilet er Blenda-hvitt.

(SIDE2): Carola har gjort alt for å få et ekte Hollywood-smil. Nå forteller den svenske tannlegen Sylvia Tomala om stjernes tannbehandling til Expressen.

Gjør som stjernene
Hollywoodstjerner og kjente skuespillere som Tom Cruise og Tyra Banks er kjent for å forandre på tennene sine.

Nå er trenden også kommet til Skandinavia. Carola er blant kjendisene som har gått gjennom en drastisk forandring de siste årene. Hennes tennere er jevnere og hvitere enn før.

Rette og hvite tenner
- Hun måtte sikkert sitte i tannlegestolen i seks timer, sier den svenske tannlegen.

Carola hadde tidligere karakteristiske spisse horntenner. Disse er nærmest borte. Mest sannsynlig har hun tatt en behandling med falske tenner som settes utenpå sine egne. Slike behandlinger gjør tennene hvite. Tannlegen setter på en tynn skallfalsett utenpå tannen, i stedet for å slipe ned din egen tann.

- Skallfalsett er den absolutt beste alternativet om man vil forandre formen på tennene, siden det har minst utslag på dine egne tenner, sier Sylvia Tomala.

Tannlegen synes Carolas nye tenner er pene, men hun liker ikke at vi mister vår identitet og blir stadig mer fokusert på å få det riktige Hollywood-utseende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere