RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carolines mann på avvenning

Sist oppdatert:
I 35 år har Caroline slitt med ektemannens alkoholmisbruk. Nå snakker prinsen åpent om problemet: - Jeg kan ikke si nei, fortviler han.

(SIDE2): Da fyrst Rainier ble gravlagt, kunne ikke Ernst August stå støttende ved Carolines side. Han var nemlig innlagt på Prinsesse Grace-hospitalet med akutt betennelse i bukspyttkjertelen. Betennelsen var et resultat av mange års misbruk.

- Mitt problem er at når noen ringer og foreslår at vi skal drikke oss fulle, så kan jeg ikke si nei, sier prinsen ifølge Expressen.

På avvenning

For tiden oppholder han seg på en klinikk i Østerrike der han skal behandles for alkoholmisbruket. Det skal bli starten på et nytt liv.

- Livsstilen min har de seneste 35 årene vært mer enn problematisk, men nå er det slutt. Derfor skal jeg ikke ha kontakt med noen som drikker alkhol. Så blir jeg ikke fristet.

Gjør alt for datteren

Nå vil Ernst August gjøre alt for å redde ekteskapet med Caroline. Sammen har de datteren Alexandra på fem år. Og det er hans største frykt at han skal dø uten å se henne vokse opp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere