RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carpe Diem - del 2

Sist oppdatert:
Andre del av cupfinaledokumentaren Carpe Diem ser du på VIF TV nå.

Se del 2 av Carpe Diem her

Som et ledd i nedtellinga til søndagens oppgjør mot Stabæk på Ullevaal stadion gir VIF TV deg hver dag fram til kampen cupfinaledokumentaren ”Carpe Diem” i fire episoder.

Cupfinalen 2008 ble en uforglemmelig dagfor alle med hjerte i Vålerenga. Moa og Daniel Fredheim Holm tok hovedrollene da seriemester Stabæk ble overkjørt med 4-1.

I dokumentaren ”Carpe Diem” blir vi med på innsiden i klubben, og Moa, Fredheim Holm og Martin Andresen deler sine tanker om den store dagen.

Nå ser du del 2 på VIF TV, og stikkord er spillermøte på hotellet før kampen og bussturen gjennom supportertoget fra Bislett til Ullevaal stadion.

Halv pris

Dersom du ønsker den perfekte seeropplevelsen og ønsker å se denne dokumentaren fra A til Å på egen TV, er "Carpe Diem" fortsatt i salg i Sjappa. Denne uka kjører vi tilbud og for den nette sum av kr. 100,- kan du skaffe deg ditt eget eksemplar av Carpe Diem. Løp og kjøp!

Se del 2 av Carpe Diem her

Bildene du ser er allerede publisert materiale på DVD-en som ble gitt ut i etterkant av fjorårets cupfinale. VIF Media har valgt å ikke klippe i materialet ettersom det er en ferdigprodusert dokumentar. Derfor fremkommer det enkelte bilder av pyroteknikk.

Klikk her for å se første episode

cupskjerf562
cupskjerf562

Klikk her for å kjøpe billetter til Vålerenga - Stabæk søndag 14.juni

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere