*Nettavisen* Nyheter.

Carrie eller Sarah mest trendy?

Foto: (Splash News)

Hvem er mest trendy - Sarah Jessica Parker privat eller Carrie i «Sex og Singelliv»?

30.09.09 18:17

(SIDE2): Sarah Jessica Parker er mest kjent for sine trendy antrekk i tv-serien og filmene «Sex og singelliv», men kanskje er hun like trendy privat? Døm selv!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

80-talls stil
Jentene i Sex og singelliv er uten tvil blant verdens fremste trendsettere. Men er det Carrie eller er det Sarah Jessica Parker som skaper trendene?

Vi har gjort et lite utvalg av bilder der Sarah Jessica Parker er kledt helt privat, på vei til og fra jobb, på kafé, på spaserturer eller på treningsøkter. Bildene kan de se i bildespesialet lenger ned.

De nyeste bildene fra filminnspillingen og Carries antrekk kan du se her

Innspillingen av «Sex and the City 2» ble startet i New York i starten av september i år. Venninnene har vist seg i antrekk som er tydelig inspirert av 80-tallet, men også en lang rekke trendy plagg som hører dette tiåret til; trenchcoat, ankelboots, og kjoler med høyt liv.

Se flere bilder fra filminnspillingen her

Mer laidback privat
Privat elsker den flotte 44-åringen å kle seg litt mer laidback eller litt mer rocka. Sarah er en typisk singlet og jeansjente, men hun elsker også elegante kjoler og høye sko. Blant favorittene akkurat nå er den vide hullete jeansen som er brettet opp på leggene, Balmain-jakken med spisse skuldre og skinnjakker.

Når det blir kaldere ute trekker Sarah seg gjerne godt inn i parkasen, setter luen på hodet og stikker føttene godt ned i et par varme UGGs.

Hvilken stil liker du best? Carries kanskje litt vel overstylet men trendy stil, eller Sarahs mer avslappet trendy stil?

Se bildene her - og stem på din favoritt lenger opp på siden.

2417

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag