RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CARs favorittaksjer

Sist oppdatert:
Analysehuset CAR er ute med sin anbefalte aksjeportefølje. Sjekk den ut her
Analysehuset CAR gikk ut å advarte mot en aksjenedtur på Oslo Børs i sin morgenrapport mandag:

- Tiltross for den stygge nedturen fredag er det lite som tyder på at Oslo Børs har tatt inn over seg alle de negative nyhetene fredag, og vi frykter at nedturen vil fortsette i dag - noe fallet i Asia i morgentimene i dag også indikerer, skriver analysehuset til sine kunder.

CAR påpeker imidlertid at det denne uken vil det komme en rekke nye makrotall som kan få markedet til å endre oppfatning, eller sementere påstanden om en bråstopp. Tirsdag slippes produsentprisindeksen, onsdag er det konsumentprisindeksen, og torsdag kommer ledende indikatorer og Philly Fed.

I tillegg til sin anbefalte aksjeportefølje er CAR ute å kommenterer tre aksjer i sin rapport.

CAR mener at gruveaksjen IGE har mer å gå på:

- Det kan se ut som markedet nå har priset inn verdiene av Olserum, men med en portefølje på rundt 18 prosjekter, kan det synes som det fortsatt er mye å gå på. Vi opprettholder inntil videre vår kjøpsanbefaling med et 6-måneders kursmål på 1,6 kroner og understreker at potensialet kan være betydelig større om en del av de ovennevnte prosjektene realiseres, heter det om IGE-aksjen.

Ellers mener CAR at Petrojack-aksjen er en "Hot asset play" med 90 prosent rabatt. CAR gir samtidig en salgsanbefaling på Sandnes Sparebank-aksjen.

Dette er CAR-porteføljen:

* Petrolia Drilling
* DNO
* Imarex
* Kværner
* IGE

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere