RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CARs portefølje

Sist oppdatert:
Analysefirmaet Corporate Advice and Research beholder den samme anbefalte porteføljen denne uken
CAR anbefaler nå følgende portefølje, som er den samme som for en uke siden:

- Crew Gold: Betgner som meget rimelig, med kursmål 20 kroner. - Vi tror timingen er god for kjøp av aksjen da prosesseringen av første leveranse av gullmalm nå har gitt en bekreftelse på Nalunaqs høye gullinnhold og Olivin-prosjektet har blitt sanksjonert, skriver CAR.

- Fast: - Har landet en rekke kontrakter i løpet av første halvår som fremover vil sørge for en kraftig topplinjevekst. Til tross for dette har aksjen falt 40 prosent sålangt i år. I den senere tids utvikling ser det ut som Fast har større momentum enn sine konkurrenter i søkemotor-markedet, heter det.

- Blom: Doblingskandidat på et års sikt. - Blom er i ferd med å gjennomføre en spennende konsolidering i det nordiske kartoppmålingsmarkedet. Ny ledelse med aggressive vekstplaner har "snudd skuta" på rekordtid og kunne levere positive resultater i første kvartal, skriver CAR.

- PSI: - Vi mener selskapet er svært godt posisjonert, gode signaler fra markedet, fokus og nyhetsstrøm kan være posisivt, spesielt i Sverige.

- GGS: - Bedrede betingelser for lisenser i Iran vil dramatisk øke interessen for GGS seismiske data i landet. I et kort perspektiv vil mulighetene for salg ligge i ny lisensrunde i Persiabukten som nå er varslet, samt at avslutningen av forrige runde trolig vil gi upliftsalg, skriver CAR, som mener en aksjekurs på 15 er fornuftig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere