RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CashGuard får storkunde(Ny)

Sist oppdatert:
Svenske CashGuard har nå signert en viktig rammeavtale med en av verdens ledende leverandører av minibank automater, tyske Wincor Nixdorf
Nytt: Oppdatert med kommentarer fra konsernsjef i CashGuard

Avtalen gjelder leveranser og videresalg av CashGuards SQS sikkerhetsutstyr til Wincor Nixdorfs bankautomatsystem, og omfatter Wincor Nixdorfs bankautomater installert verden over.

Rammeavtalen omfatter CashGuards sikkerhetsløsning for lukket og sikker kontanthåndtering i forbindelse med transport , utskiftning og henting av bankautomatkassetter i minibanker. Det er nettopp i forbindelse med at vekterselskapene skal fylle på og hente penger i minibankautomater at de er utsatt for ran.

Konsernsjef Ove Wedsjö opplyser til iMarkedet.no at det er med tanke på sikre akkurat denne fasen at de samarbeid med Wincor Nixdorf har utviklet den nye og sikrere pengekassettene til Wincors automater.

Innbakt i de nye kassettene er blant annet innfargingsteknologi, ekstrabeskyttelse av verdiveskene og ikke minst en radiosenderovervåkning som gjør at pengene vil bli innfarget i det noen ta kassettene utenfor en gitt radius fra minibanken.

- Wincor Nixdorf har i dag omkring 100.000 automater installert i Europa. Det er store salgspotensialet ligger i salg av nye kassetter til disse automatene, sier Wedsjö til iMarkedet.bo.

Ifølge rammeavtalen vil både CashGuard og Wincor kunne forestå salg av det nye sikkerhetsutstyret til automatleverandørens kunder.

Norske PSI Group er partner og storaksjonær i CashGuard, hvor Ivar Formo er styreformann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere