RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CashGuard fortsatt i minus(Ny)

Sist oppdatert:
Det svenske kassaapparatkonsernet CashGuard klart ikke å snu til overskudd i fjerde kvartal, men viste klar salgsvekst i kvartalet
Ifølge kvartalsrapporten hadde selskapet inntekter på 22,5 millioner svenske kroner i fjerde kvartal, mot 14,8 millioner i samme periode året før.

Det ga et driftsinderskudd på 1,8 millioner kroner, mot minus 3,9 millioner i 2002.

På årsbasis har 2003 vært et svakt år for CashGuard, omsetningen falt fra 94,4 millioner kroner i 2002 til 61,4 millioner i fjor. Det var svakt salg i de første ni månedene som trakk ned for selskapet.

Årsresultatet endte på minus 15,5 millioner kroner, mot en marginal pluss i 2002. Selskapet hadde 10,3 millioner kroner i likvider ved utgangen av 2003, mot 5,5 millioner ved inngangen til året.

Det er norske PSI Group som er hovedaksjonær i det svenske selskapet som utvikler og selsger løsnigner for håndtering av kontanter i dagligvare og faghandler samt servicebedrifter som benytter kassaapparater. Selskapet har omkring 5.000 systemer i drift i Sverige og Norge men jobebr nå med ytterligere etablering i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere