RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Catch kjøper ID Comnet

Sist oppdatert:
Bredbåndselskapet Catch og adm. direktør Kjell Ivar Hansen (bildet), kjøper opp konkurrenten ID Comnet og blir dermed det største bredbåndselskapet på Oslo Børs
Det har lenge gått spekulasjoner om hvem bredbåndsaktøren Catch Communications var i forhandlinger med etter at selskapet tidligere denne måneden meldte til markedet at de var i fusjonsforhandling.

Det var ID Comnet, en bredbåndsaktør i bedriftsmarkedet, som ble Catchs oppkjøpsobjekt, skriver det børsnoterte selskapet i en pressemelding.

Catch betaler 89,3 millioner kroner for ID Comnet, som har 13,2 millioner i kontanter. Nettoprisen Catch betaler blir da 76,1 millioner kroner.

ID Comnet omsatte i første halvår for om lag 77 millioner kroner og et resultat før renter, skatt, avskrivninger og amortisering (EBITDA) på 5,4 millioner kroner.

Catch skriver i en pressemelding at ID Comnet har en sterk posisjon innen datakommunikasjon og relaterte løsninger for den høyere enden av bedriftsmarkedet, og at det er mange synergier mellom de to selskapene.

I juni kjøpte Catch også opp bredbåndsaktøren Bluecom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere