RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Catch og Elkjøp satser på IP-telefoni

Sist oppdatert:
Catch og Elkjøp satser sammen for å erobre det norske IP-telefoni markedet. Les mer her
Catch Communications har i dag inngått avtale med Elkjøp om å etablere en felles satsing innen IP telefoni. Catch har etablert selskapet IP Talk for denne satsningen, opplyses det i dagens pressemelding.

IP Talk har en distribusjons- og markedsavtale med Elkjøp, som vil stå for salget av den nettuavhengige IP telefoniløsningen. Produktene vil bli lansert i Norge i løpet av september 2005, med mulig påfølgende lansering i Sverige og Danmark.

Catsh skriver at samarbeidet med Elkjøp bygger på viten om at vanlige kunder går til faghandel for å få telefoniløsninger og representerer en meget viktig ny markedssatsning for Catch.

Avtalen innebærer at Elkjøp vil markedsføre og distribuere produktene, mens Catch vil stå for utvikling og tjenesteproduksjon. Elkjøp har en kjøpsopsjon på opp til 25 prosent av aksjene i selskapet avhengig av kundetilfang de første 21 månedene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere