Gå til sidens hovedinnhold

Catfight: Heidi vs. Lauren

Heidi og Lauren fra MTV-serien «The Hills» kjemper fortsatt en bitter kamp om å være hetest. Møt jentene her.

(SIDE2): Heidi Montag og Lauren Conrad har aldri vært særlig på talefot - fortsatt kjemper de en hard kamp om sex, gutter, design og oppmerksomhet. Bli bedre kjent med jentene her.

Se bildespesial lenger ned

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forelsket i venninnens kjæreste
Nylig gjestet Heidi Montag og kjæresten Spencer Pratt «Late Show With David Letterman». På spørsmål om hun kan bli venninne med Lauren Conrad igjen, var svaret enkelt og klart.

- Egentlig var hun (Lauren Conrad) forelsket i kjæresten min (Spencer Pratt). Hun sa: Han er fantastisk... Jeg vil at pappa skal møte ham, fortalte Heidi om sin tidligere Hills-venninne eller uvenn om du vil, til David Letterman.

Nå ryktes det imidlertid at Lauren skal ha fått seg kjæreste.

I tillegg nektet Heidi på at hun har lekket et rykte om en sextape med Lauren.

Ikke venner igjen
Ifølge ryktene skal begge jentene har uttalt at det finnes en sextape om den andre. Heidi tror neppe de to jentene kan bli venner igjen.

- Det tror jeg ikke. Etter å ha anklaget meg for å være med i en sexvideo, og lage en hel sesong ut av det... Jeg er ikke sikker lenger, sa Heidi.

Krangler om mote
Jentene krangler ikke bare om sex. Nå kjemper de også en kamp om å være best på klær. Lauren Conrad var først ute med sine kolleksjoner, og nå har også Heidi laget sin første kolleksjon.

Les også:Hele Hollywood vil lage klær

Selv om jentene sjelden er å se på samme røde løper, gjør de alt for å få oppmerksomhet som en av jentene i «The Hills-serien». Og de vil begge helst være sist ute med det aller nyeste, bare se på bildene lenger ned.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Halv pris på bestselgere hos Oakley