RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cato har god tro på Lundfax

Cato Antonsen har flere vinnersjanser på Momarken i kveld. Mest tro har han på Lundfax.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Momarken.

- 3 Lundfax (5. løp/V5-4) var ikke helt på topp i Årjæng i mai, så jeg mistenker at han fikk det litt rolig i trening etterpå, derfor de svake innsatsene. De siste to gangene har han vært piggere og formen nå er veldig bra. At han galopperer underveis i løpet er egentlig ikke så farlig, for han faller i trav igjen etter bare et par steg. Det er verre når han feiler fra start, da taper vi verdifulle metere som er verre å ta igjen etterpå. Teten skal være innen rekkevidde fra dette sporet og da håper jeg vi leder til mål er passert. Jeg vil ikke si han er en banker, men jeg har mer tro på seier enn ikke, røper Cato Antonsen.

Momarkentreneren har også to andre hester som kan hevde seg bra innenfor V5-løpene.

- 11 Brenne Lita (2. løp/v5-1) er ikke så rask fra start, så jeg synes ikke det er så ille med ellevtespor. Vi satt i fjerde innvending sist og hadde mye krefter igjen da vi ble dratt bakover. Hun spurtet bra da hun fikk fritt fram og hadde nok notert ei tredvetid uten incidenten på siste langside. Jeg var godt fornøyd med henne da, men jeg tror nok at en trippelplass er mest aktuelt, forteller Cato.

-Siden jeg fikk 2 Auro News (6. løp/V5-5) i trening i våres, har han utviklet seg voldsomt. Både i trening og løp springer han med halen i været og har blitt en skikkelig lekker type. Jeg har klare Derbyambisjoner med ham og hadde lyst til å starte ham i Haakon-løpet lørdag, men manglet poeng. Han sto for en knallsterk prestasjon sist da han vant på 16.2/2680 meter, noe han bare lunket. Distansen i dag er en halv runde for kort, siden han ikke er noe lyn fra start. Bare jeg ikke havner for langt bak, har jeg en solid vinnersjanse. Jeg er ikke spesielt redd noen i dette feltet og hadde løpet vært hakket lengre, hadde jeg hatt en sikker vinner. Han er god for 14.0a/1640 meter, uttaler Cato lyrisk.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere