RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cato om V65

Sist oppdatert:
Cato Antonsen har tre fine stallhester til start på Bjerke i kveld.

Klikk her for Nettavisens gratis V65-tips

- Jeg har med meg tre hester i toppform. Jeg skal ikke si at jeg kommer til å vinne, for alle tre står sjanseartet til, men med full posisjonsklaff kan det gå bra, sier Cato. Han vurderer kveldens oppsitt slik:

- 8 Atom Lynet (V65-1) er kraftig på gang. Jeg synes han travet et bra løp sist. Vi møter såpass tøff motstand at det blir hardt å vinne, men jeg forventer meg en sterk innsats og en mulig trippelplass.

- 11 Sil de Landerije (V65-5) er i kjempeslag. Fra et bra spor i første rekke hadde jeg sett svært lyst på sjansene. Nå er vi mer prisgitt hva konkurrentene gjør. Med knallhardt tempo underveis har vi muligheten, men vi er bare en garderingsstrek litt uti, men spillerne skal være obs på ham framover!

- 7 Mondavi (V65-6) var god i hardt selskap sist. Da var han skikkelig god igjen - etter at jeg faktisk fryktet at han var i ferd med å miste formen. Vi står vrient til i spor syv og kan havne hvor som helst, men hesten min var såpass god sist at han fortjener oppmerksomhet. Bør med om man garderer løpet, mener Cato Antonsen.

- 7 Glazier`s Eros (1. løp) kjører jeg for Kjell Teigen. Jeg tror hesten trenger flere løp i kroppen for å duge i seierssammenheng. Vi vinner neppe.

- 1 Salsnes Mentor (V65-4) står fint til. Jeg fikk et bra inntrykk av ham da jeg kjørte ham i NM for travkusker. Vi bør ende høyt oppe, men jeg innbiller meg at sprint hadde passet bedre.

Kilde: Norsk Rikstoto

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere