RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celina blir lånehai

Foto: Knut Falch (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Celina Midelfart etablerer nytt selskap som skal drive med utlånsvirksomhet.

- Midelfart Holding har investeringer gjennom datterselskaper innenfor flere områder. Vi kommenterer dessverre ikke disse, verken enkeltvis eller samlet, annet enn gjennom årsregnskapet, sier finansdirektør Geir Udnæs i Midelfart Holding til NA24.

NA24 - din næringslivsavis

Midelfart Obligasjon
14. april stiftet Celina Midelfart selskapet Midelfart Obligasjon som ble registrert i Brønnøysundregistrene 24. april.

Forretningskvinnen har satt seg selv som styreleder, og finansdirektør Udnæs og Geir Moe er styremedlemmer i det nye selskapet.

- Å drive investeringsvirksomhet for egen regning ved å erverve eierinteresser, eller yte lån til norske og/eller utenlandske selskaper eller enheter, heter det som formål.

Aksjekapitalen er på ti millioner kroner i oppstarten av den aktive forretningskvinnens nye selskapet.

Mange verv
Midelfart har registrert hele 15 verv (se egen boks) i ulike selskaper innenfor Midelfart-sfæren. Hun har hele elleve styrelederverv, og fire selskaper hvor hun er styremedlem.

I november 2006 fikk Celina Midelfart og familien 360 millioner kroner for sitt helse- og velværeselskap Midelfart. Hun var fjerde generasjon som drev selskapet som ble stiftet i 1924.

Dagens hovedselskap Midelfart Holding eier 23 prosent av det svenske børsnoterte Midelfart Sonesson.

Ny partner
Under Skagens Nyttårskonferanse tidligere i år uttalte reder John Fredriksens høyre hånd Tor Olav Trøim at han hadde fått seg en «venninde».

Celina Midelfart er Trøims nye venninne og han er kjent som en kompromissløs forretningsmann som sikkert kan komme med innspill til den nye lånehaien i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere