Celina i lånte fjær?

I fredagens «Først og Sist»-sending fra Stockholm var Celina Midelfart en av flere celebre gjester. Ulastelig antrukket som vanlig, men med noe mistenkelig under blusen... SE BILDET HER.

01.05.05 09:53

(SIDE2): Kosmetikkdronningen Celina Midelfart var en av gjestene da Fredrik Skavlan markerte unionsoppløsningen mellom Sverige og Norge i Stockholm Stadshus fredag.

Sveriges statsminister Göran Persson og vår egen statsminister Kjell Magne Bondevik var på plass, det samme var de to komikervennene og kollegene Harald Eia og Robert Gustafsson.

Forglemmelse eller lån?
Midelfart har gjentatte ganger blitt kåret til en av Norges best kledde, og det med rette. Men denne fredagen må det ha gått litt fort for seg da hun skulle kle på seg. Det lyser nemlig en stor hvit lapp gjennom hennes gjennomsiktige bluse.

Har Celina glemt å ta av prislappen? Eller gjør hun som mange andre kjendiser og låner klær til spesielle anledninger?

Flere ganger under seansen på «Først og Sist», vises ryggen til Celina.

Se flausen her (spol 17 minutter ut i programmet og følg godt med hver gang du ser Celinas rygg)

NB!Du ser prislappen aller best etter drøyt 25 minutter.

Celina hadde eksklusivt reisefølge på helikopterturen mellom Oslo og Stockholm. Hollywoodstjernen Matt Dillon var tydelig svært sjarmert av vakre Celina. Han skrøt uhemmet av hvor vakker han syntes Celina var, til publikums store begeistring.

Norsk film
Dillon er for tida høyaktuell med sin hovedrolle i Bent Hamers nye film «Factotum», basert på undergrunnsforfatteren Charles Bukowskis selvbiografiske roman ved samme navn.

Hva tror du det er? Vaskelapp eller prislapp?

Celina Midelfart var ikke tilgjengelig for noen kommentar lørdag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.