*Nettavisen* Nyheter.

Celinas lekre forlovelsesring

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Utstråler makt og styrke, mener smykkedesigner.

13.06.09 16:36

(SIDE2:) Celina Midelfart er en av landets mest velkledte kvinner. Hun er også en av dem som foretrekker en feminin og klassisk stil.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Stor diamant
Nylig ble det kjent at hun og kjæresten, finansmannen Tor Olav Trøim, har forlovet seg. Under konferansen fredag der Celina Midelfart snakket varmt om næringslivets forpliktelser overfor Unicef fikk også forlovelsesringen oppmerksomhet.

LES MER:Nå skal hun gifte seg

- At den har nok kostet et par villaer og et par helikoptre, er langt fra utelukket, sier smykkedesigner Zuzanna Gregorovicz til Kjendis.no. Hun sier videre at hun synes ringen, som både er slående og diskret på en gang, utstråler makt og styrke.

Midelfart har synes mye i media i den siste tiden. Fredag var det Unicef-samarbeid som hun og Norwegians direktør, Bjørn Kjos, frontet. Nylig åpnet hun skjønnhets- og livsstilssalongen BeOne på Frogner i Oslo med stor fest og spesialinvitert Victoria Silvstedt.

LES MER:- Celina er helt fantastisk

Hun var også til stede på åpningen av Farris Bad, i en lekker bandasjeskjole fra Hervé Leger.

Midelfart er kjent for å være glad i klassiske linjer som Chanel. Hun vakte også oppsikt da hun kom til Eierskapskonferansen i Oslo tidligere i år i Christian Louboutin pumps, den siste dillen innenfor den internasjonale kjendisverdenen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.