RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celinas sjokoladesjokk

Sist oppdatert:
Nå vil Celina Midelfart at nordmenn skal spise sjokoladekubber for å slanke seg.

Sjokoladekubbene som Midelfart & Co nå vil selge er en del av de 200 produktene som inngår i dietten til amerikanske Dr. Atkins. Kostholdet kalles lavkarbo, skriver VG.

- I første rekke satses det mest på såkalte convenience-produkter: smakfulle, mettende og proteinrike mellommåltid, som et bedre alternativ til muffins, boller, pølser i brød og sjokolade som man gjerne kjøper seg mellom måltidene for å stille sulten på vei fra jobb, til møter eller trening, sier markedssjef Brita Antonsen i Midelfart & Co til VG.

- Unødvendig
En rekke personer har allerede fått utdelt gratisprøver slik at de kan fortelle landets ukeblader om effekten. Midelfart-konsernet håper å kunne selge minst en million sjokolader i 2005.

- Sjokobarer er unødvendig. Spis heller mer frukt og grønt og trim mer, hvis målet er å gå ned i vekt, sier assisterende direktør Gunn-Elin Bjørneboe i Sosial- og helsedirektoratet.

Bjørneboe understreker også at januar og februar alltid er høytid for nye slankeprodukter, og anbefaler folk et variert kosthold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere