RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CGG vant stor indisk seismikkontrakt

Sist oppdatert:
Det franske seismikkonsernet Compagnie Generale de Geophysique har blitt tildelt en stor seismikkontrakt av det indiske statsoljeselskapet ONGC
Seismikkontrakten gjelder skyting og datainnsamling på eksklusiv basis over en rekke områder langs hele vestkysten av India og en del av Indias østkyst.

Totalt er det snakk om 19 ulike studier som skal dekke tilsammen 13.000 kvadratkilometer med havbunn med fokus på Bombay High-bassenget.

Kontrakten har en verdi på hele 103 millioner dollar, eller knappe 700 millioner kroner.

Innsamlingen av data starter i november og er ventet ferdig i midten av juni neste år. Dataene vil bli prosessert ombord med CGGs egen programvare Geocluster.

Dette er ifølge CGGs senior vice president Christophe Pettenati-Auziere en av de største enkelt kontraktene noen gang i seismikkbransjen. CGG har nylig også avsluttet et mindre prosjekt for ONGC som er det største av de nasjonale oljeselskapene i India.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere