RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Champis til lyse morgen

Sist oppdatert:
- Jeg skal drikke champagne til det slutter å regne i Bergen, sa Harald Rønneberg på Gullruten-festen. Se stor bildespesial.

(Bergen / SIDE2): Rønneberg innrømmer at han er litt skuffet, men hevder han visste at Petter Schjerven fra «Typisk Norsk» kom til å ta prisen som beste mannlige programleder.

- Man blir alltid litt skuffet, men i kveld skal det bli skikkelig artig og morsomt, sa Rønneberg til side2.

- Jeg skal drikke champagne til det slutter å regne i Bergen.

Alkohol og latter
Det var høy champagne-føring etter Gullrute-sendingen i Grieghallen i Bergen.

- I kveld blir det champagne og latter med gode venner. Men det blir nok ikke så sent for min del. Jeg er sliten, sa kveldens vertinne, Dorthe Skappel.

Men de fleste andre kjendisene side2 pratet med var klare for å reise videre på enda et nachspiel på nattklubben Mood Nightscene etter Grieghallen og feste hele natten. Solveig Kloppen og Christine Koht var ekstra glade over kveldens utmerkelser.

Blitz i vei
- Nå blir det feiring hele natten. Dette er innmari gøy, blitz i vei. Dette er helt utrolig, sa Christine Koht som nøt oppmerksomheten fra pressen.

- Jeg har drømt mye om Jan Johansen. Folk kjenner seg igjen i ham, sa Koht, som kapret to Gullrute-priser. Prisene skal plasseres på Kohts toalett.

Mest fornøyde
- Nå skal det festes, sa Solveig Kloppen. Hun skulle dra den helt ut lørdag kveld.

Elin Tvedt mente hun var den mest fornøyde av alle etter å ha vunnet prisen for beste reality med 71 grader nord. Sammen med søsteren var hun klar for å ha det gøy til morgenkvisten.

- Dette var veldig uventet. Jeg ble fløyet i helikopter til Bergen, og nå skjønner jeg hvorfor det var så viktig at jeg kom, sa Elin Tvedt til side2.

Neste søndag starter programlederen innspillingen til en ny runde med 71 grader nord.

- Prisen kan stå foran i bussen. Den kan inspirere når vi er slitne, trøtte og ikke orker mer, sa Tvedt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere