RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charles mer populær enn Britney

Sist oppdatert:
Etter sine mange sexy sprell har Britney Spears virket nesten utilnærmelig på listen over de mest populære søkene på nettet. Men så kom ryktene om en sexskandale i det britiske kongehuset.

Prins Charles er sjelden i nærheten av listen over de 50 mest populære søkeordene på nettet. Men i løpet av halvannen dag fikk han i forrige uke flere treff enn selveste Britney Spears fikk i løpet av hele uka. Dermed troner han på toppen over de mest populære søkene hos Lycos i forrige uke.

Nettet ble viktigste informasjonskilde
Den ekstreme søkeboomen startet torsdag ettermiddag like etter at prinsens privatsekretær gikk ut og offentlig benektet at alle spekulasjoner som sirkulerte om Charles. Ryktene om en sexskandale hadde da begynt å sirkulere blant annet på Internett.

Engelske aviser fikk ikke lov til å skrive om innholdet i beskyldningene som ble lagt frem. Dette skapte selvsagt ekstremt stor nysgjerrighet i stort sett alle engelsktalende land, og dermed ble det nok en gang bevist at nettet er informasjonskilde nummer en.

Ifølge BBC var det takket være Internett at folk i Storbritannia fikk vite hva ryktene gikk ut på, melder Lycos. At folk raskt fant informasjonen de søkte etter er tydelig. Michael Fawcett, mannen som Charles angivelig skal ha hatt et forhold til, havnet på 25. plass over de mest populære søkene på nettet i forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere